// Friday //

Äntligen fredag – så underbart!

Livet känns så jädrans peppigt just nu, på topp och med lyckorus i kroppen nästan hela tiden 🙂 Startskottet på något nytt och spännande på många plan i livet just nu – så kul! 2018 är verkligen mitt år ?

Men vad är planerna för idag då? För min del så blir det jobb, en aw med underbara Linnea och sen lite kvällsjobb med bloggen ? Får se om jag också ska leta runt efter idéer på hur min och Isas inspirationsplattform ska vara, försöker ju lära mig att ta en sak i taget och inte göra allting på en gång, så kanske sparar det till nästa vecka istället haha 🙂 Helgen kommer i alla fall vara relativt lugn och oplanerad vad jag vet än så länge. Älsklingens lillebror kommer över imorgon för att sova över och sen ska jag tvinga älsklingen att fota fina bilder haha han är grym på att ta bilder så det gör mig glad när han vill ställa upp som fotograf 🙂 Även fast jag är ganska jobbig som ”modell” då jag varken vet hur jag ska posa, blir då osäker på allt och kan därför inte stå stilla tillräckligt länge så att i alla fall en bra bild kan tas?