Sveriges Nationaldag!

Har ni haft en fin dag idag? Visst är det härligt med lite ledigt såhär mitt i veckan – man måste ju njuta av de små sakerna i livet och en extra ledig dag är bra anledning att älska livet 🙂

Här hemma har vi inte gjort många knop kan jag säga er, Sveriges nationaldag fick bli en rejäl vilodag för både mig och älsklingen men en trevlig visit av mamma & pappa på eftermiddagen blev av 🙂 De kom förbi för att dels lämna älsklingens lite försenade födelsedagspresent som var en tavla med ett motiv från Japan som jag fotograferat (Från detta inlägg!) men även för att snacka ikapp om livet. De hade med sig goda bakelser (som miniversioner av en klassisk jordgubbstårta – mums), ljuvligt doftande blommor att ha på balkongen och jag hjälpte mamma med hennes blogg -> anetteronnow.com. Japp nu har hon också fått en egen domän, så kul!

Men nu ska vi bädda ner oss i sängen och försöka sova, 2 dagars jobb väntar innan det är dags för helg och jag är sugen på att förändra min look. Jag vet inte till vad men nån förändring vill jag ska ske, så mycket mycket inspiration ska absorberas!