Classic or Crazy outfits?

Bild från en tidigare dag på stan med mamma när man behövde en jacka❤

Det var inte så kul att ta på sig en tunnare jacka imorse och nästan blåsa iväg haha Att temperaturen sjunker till hälften känns verkligen och det var ändå lite svårt att välja kläder imorse då man varit så van med shorts och t-shirt de senaste veckorna haha

Blev lite lost när jag rotade runt i garderob efter något ”coolt och fotosnyggt” då jag ska fota med Isa efter jobbet, blev väldigt basic då min tanke om en snygg kjol och off-shoulder top blev lite väl kallt för idag haha Men en basic look funkar det med, rött blev det i alla fall 😛 Nu måste jag bara tänka ut någon bra pose så man blir/ser riktigt influenceraktig ut ?

Vad för typ av outfitbilder vill ni se? Är det lite over the top, crazy och utstickande looks – eller mer vardagliga, basic och klassiska looks som aldrig går ur tiden? 🙂 Eller en mix av båda? 🙂