Weekly Plans!

Nu kör vi en ny vecka och lovar oss själva att ta vara på alla möjligheter och tillfällen vi får som gynnar oss i vår resa mot våra drömmar❤ Det är svårt, jag vet. Det är lättare sagt än gjort och det är alltid något som håller en tillbaka (en själv) men allt grundar sig alltid i en rädsla att antingen få ett nej eller att det inte går som man hoppats. Men egentligen, so what? Testar du inte får du aldrig veta hur det kunde ha gått och ett nej är bättre än inget svar alls eller en ovetskap om vad det kunde ha blivit för svar. Så våga, det är trots allt dina drömmar det handlar om – låt inte det enda hindret som står i vägen mellan idag och framtiden, vara dig själv <3

Med det sagt tycker jag att vi tänker ”nu jäklar så kör vi” och så kikar vi på hur min vecka ser ut ? Hur ser er vecka ut? 🙂 

Måndag – Är ledig idag så tog sovmorgon, har precis tränat, ska storstäda lägenheten (den ser ut som ett bombnedslag just nu haha) och ska sedan beta av lite jobb?

Tisdag – Morgonträning följt av jobb på Timarco och en snabb fotosession med fina Isa ?

Onsdag – Ledig då det är Sveriges nationaldag ? Har inget planerat förutom att åka hem till Min på kvällen och rensa hennes garderob haha Hon ska flytta till Danmark och behöver minska på antalet saker att ta med sig så då är det bra att man har en vän som är snäll att ta över några saker ?

Torsdag – Morgonträning och jobb på Timarco

Fredag – Morgonträning och jobb på Timarco. Vill gärna hitta på något, så om någon är sugen på en aw är det bara att hojta till ?

Lördag & Söndag – Är ledig från Hunkemöller så ska se till att planera in något roligt, vill ut på äventyr haha