After

Hellu!

Så skönt med sovmorgon idag, jag kände att jag verkligen behövde det efter en full vecka med jobb och lite sömn då det varit så varmt. Sov till 10 och gör lite småjobb på datorn just nu, men tänkte ge mig ut på en liten promenad i solen strax – sett att de ska bli upp till 30 grader idag, damn Sveriges väder levererar 😀 Lite senare idag ska vi åka hem till Lukas och Jeaninne för middag och massa prat 🙂

Under gårdagens aw med Ava tog det oss kanske 1 timme innan vi lyckades hitta någonstans att sitta haha. Vi möttes upp vid Medborgarplatsen men varenda uteservering var proppad med folk som antingen skulle på Iron Maiden eller som ville, precis som oss, njuta av fredagens solstrålar med en kall dryck att svalka sig med. Så vi fick helt enkelt promenera runt i medis efter ett ställe att sitta på, sedan gå längs med Götgatan tills vi hittade ett ledigt bord på After vid Gamla Stan haha 😛

Vi beställde in lite dricka och snackade bort några timmar om livet, nytt jobb, besviken lägenhetsförsäljning (japp, ingen lycka där inte) och Avas date hon ska på idag 😀 Jag kom hem vid 11 på kvällen och stupade nästan i säng, en härlig fredag och nu tar jag helg för idag då jag jobbar ett kortispass på Hunkemöller imorgon.