The Thursday Plan

Hej på er!

Någon mer än jag som bara vill ligga på en filt i någon park, med jordgubbar, svalkade dricka, massa glass, vänner och kanske spela lite kubb? Faan vad sommaren är härlig och det bästa är ju ändå att vi bara är i början av den – en hel sommar väntar ju runt hörnet 😀 Har ni gjort några sommarplaner än då? Jag har börjat kika lite men inte spikat något än, måste göra det! 🙂

Jag får dock vänta lite med det och planera in lite picknick-häng en annan dag för idag är det jobb som gäller och ett jädrans massa mailande haha De första timmarna har bara flugit förbi och det är nog bara för att jag inte riktigt tänkt på klockan idag. Ni vet ju hur det är när man tittar på klockan var och varannan minut, då går tiden sååååå långsamt. Men när man är helt uppslukad i det man gör så har helt plötsligt 3 timmar, snart 4 timmar, flugit förbi 🙂 Amazing! Det är ju som dom säger – när man har kul så går tiden fort 🙂

Dagens planer är i alla fall:

Morgonträning (intervaller, triceps, bröst och mage) – Check!

Jobb

Skicka iväg ett mail om förfrågan om en inspirationsfika/lunch/träff med ett nystartat företag (tänker mig Lace Labaratories – vill höra om deras resa)

Börja lära mig basic inställningarna på min kamera – kör auto just nu men har ingen direkt koll på alla knappar haha Tror mina bilder skulle bli bättre om jag har mer förståelse för alla kameratermer 😛

Vad har ni för planer idag? 🙂