Tänk Om…

God morgon!

Hur mår ni idag? Mår ni bra och känner er peppade och förväntansfulla för dagen? Det tycker jag ni ska vara – bara för att det ”bara” är onsdag behöver det inte innebära att fantastiska saker inte kan eller kommer ske. Det gäller bara att vara öppen för möjligheterna och tänka ”what if” om man hamnar vid ett vägskäl. Går du samma väg kommer du få samma resultat som tidigare, men vad händer om du går åt höger istället för vänster? Tänk om vändningen väntar i det okända och via en annan väg. Tänk om, tänk om 🙂

Jag tog mig iväg till gymmet nu innan jobbet, körde en snabb powerwalk med 5 minuters intervaller (yes, dags att få in mer konditionskrävande cardio i träningen igen!) och biceps, rygg och mage efter det. Träningen är mycket tuffare just nu då man tränar i en bastu haha men det är väl bra det med på något sätt 😛 Men nu är det jobb som gäller, i eftermiddag dyker en fotoförfrågan upp här på bloggen och efter jobbet så ska jag skriva klart min marknadsanalys – hann inte klart med den igår då vi åkte och köpte en fläkt istället, är typ 30 grader i vår lägenhet så all koncentration går till att inte dö av värmeslag ?