Fotokompis i Stockholm sökes!

Nu slänger jag ut en liten chansning på en ”annons” – men finns det någon grymt duktig amatörfotograf eller grym bloggare som också vill ha hjälp med att knäppa några outfitbilder på sisådär 20-30 minuter i Stockholm på bestämda dagar och tider? Eller lite flexibelt, beroende på vad som passar bäst? ?

Jag vill ju få in mer sånt på bloggen, men det är lite knepigt när man inte lyckas få till det tidsmässigt och miljömässigt (vill inte alltid ha vit bakgrund eller tråkig stadsmiljö haha) och inte heller vill tvinga älsklingen varje gång (han är sjukt duktig på att ta bilder så det är jag glad över, det är han som fotade bilderna till detta inlägg ? – han fattar bloggtänket haha)

Jag tänker att detta blir något roligt man gör tillsammans, för att hjälpa varandra – du som fotograf får erfarenhet och kan använda mina bilder för att visa dina fotoskills på dina sociala kanaler eller få fina bilder till dina sociala kanaler med hänvisning till mig och jag får fina bilder som jag hänvisar till dig ? win-win liksom ?

Så, finns du därute? ? Skriv en kommentar eller släng iväg ett mail till [email protected] så hittar vi på något?

3 Comments