White Blouse

God morgon!

Jag hoppas att ni vaknade på ett lika strålande humör som jag idag, glädjen från igår sitter fortfarande kvar i kroppen och jag är riktigt stolt över mig själv! Det här kommer bli så bra ?

Tog sovmorgon från gymmet imorse så jag kunde gosa lite extra med älsklingen som hade sovmorgon för en gång skull, och sitter just nu på jobbet och ska börja beta av dagens to-do som kommer bestå av mycket mailande ? Jag var tydligen inte tillräckligt vaken imorse då jag inte märkte att den fina vita blusen jag tog på mig var skitig…. varför den ens hängde i garderoben är en annan fråga haha ? Aja, what to do, får säga att jag spillde té över mig själv imorse haha men vem bryr sig, det finns viktigare saker att tänka på än en skitig tröja haha ?

Annars är dagens planer att skriva klart min marknadsanalys, fråga mina vänner om de vill bygga hemsidan för min och Isas inspirationsplattform och kika lite på sommarplanerna. Kul – Vad ska ni hitta på idag? ?