Custom made jewelry

Jag måste ju visa er min fina ring som min fantastiska vän och kollega Min har designat och tillverkat bara för mig utifrån mina önskemål och mått. En custom made ring helt enkelt ?

Jag har länge varit på jakt efter nya smycken men aldrig riktigt känt ”wow, den där ringen/armbandet måste jag bara ha” då det alltid varit något tokigt med designen som jag stört mig på haha. Sen så slog det mig – varför stöttar jag inte min vän och hennes varumärke Wild Light Designs samtidigt som jag får ett smycket som ser ut precis så som jag vill ha det och som blir one of a kind? ?

3 smycken är custom made beställda – 2 ringar och ett armband – och det här är den första ringen jag fått levererad. Så fin, älskar den? Enkel, stilfull, tidlös och klassisk – precis så som jag vill ha mina smycken ❤

2 Comments

    • Visst är den? ? Tidlös och klassisk look som aldrig kan bli fel ? Det roligaste är ju att den är one of a kind även fast själva designen inte är så unik ?
      Kram på dig, ha en fantastisk dag ?❤