Shopping, Kaffekoppen, Drink i Solen, Inspirationsplattform & Mors-dag Brunch

Min helg har verkligen varit full av pepp, glädje och lycka, med sällskap med fantastiska personer i mitt liv – så ska vi kika lite hur min helg har sett ut? 🙂

I fredags mötte jag som sagt upp mamma och Johanna på stan efter jobbet för en tjejdag med shopping, tjejsnack och glass i solen. Jag fyndade lite saker inne på Lindex utförsäljning i Gallerian, nya fina skor och ett par mörklblåa byxor.

I lördags mötte jag upp fina Hanna i stan för en hel förmiddag och eftermiddag tillsammans. Vi fönstershoppade en hel del och jag gjorde ytterligare ett fynd inne på Lindex i Gallerian – kul!

Vi slog oss ner på Kaffekoppen i Gamla stan, vi hade en sådan tur att ett bord på uteserveringen blev ledigt precis när vi kom dit – så fram kom armbågarna och vi rusade fram för att fånga det haha. Jag beställde in en väldigt god lasagne med ett glas cider. Yum! Sen gick vi runt lite till innan vi sa hej då <3

Sen mötte jag upp fina Isa för ett glas rosé på en uteservering mitt i solen vid Nytorget för att snacka om livet, våra jobbsituationer och att brainstorma om att starta eget – vi kom fram till att tillsammans bygga upp en inspirationsplattform som kommer bli så himla bra! Så nu är det planering som gäller och att skissa på en hemsida – så kul 😀 Peppen är total alltså!

I söndags var det mors-dag och jag hade styrt upp en fin brunch på Mornington hotell vid Östermalm för, nästan, hela familjen (äldsta brorsan var bakis haha) Det hade dukats upp ägg & bacon, pannkakor, toast skagen och ett fantastiskt dessertbord <3

Man hade helt klart ont i magen när man gick därifrån men det var härligt. Mamma bjöds på ett glas bubbel och de 2 timmarna vi hade bokat gick snabbt förbi. Mysigt med familjetid <3