Snart helg!

​God morgon allihopa och god morgon fredag!

Jag är ledig i helgen och efter en hel vecka med jobb så känns det skönt att kunna säga ”vad härligt det ska bli med helg” 🙂 Det är det bästa med att jobba kontorstider och ha en ledig helg från butiksjobbet, då uppskattar man helgen på ett helt annat sätt. Jag vill ju inte att man bara ska leva och längta efter helgen (det finns faktiskt 7 dagar på en hel vecka och inte bara 2,5 (om man räknar fredagen efter jobbet haha)) men nu när solen skiner, det är varmt och underbart somrigt ute så kan man inte låta bli.

Befann mig på gymmet nu på morgonen som vanligt (slog mitt snoozande idag igen) och valde att fokusera på cardio, mage och insida- och utsida lår i gynstolen. Men idag blir det kortpass på jobbet 8-12 för att hjälpa till med lite administrativa uppgifter och sen tar jag helg! Jag har planer både på lördag och på söndag så det kommer bli kul!

Vad är era planer idag? 🙂