GDPR, Spontan dag inne i stan, Shopping & Glass

Jag börjar bli väldigt trött på att bli spammad (och då menar jag spammad) av mail från i princip varje företag/hemsida man någonsting reggat sig på – om de ändrade reglerna kring hur personuppgifter får lagras. Alltså GDPR. Varje gång ett nytt mail ramlar ner i inkorgen så är det ytterligare ett ”nu uppdaterar vi våra integritetsvillkor – läs villkoren här”… Jag kan inte bry mig mindre så snälla sluta spamma mig hahaha Men det är ett bra tillfälle att avregistrera sig på hemsidor man inte ser någon mening att vara medlem på längre 🙂

Efter mitt korta jobbpass drog jag in till stan för en spontan dag med mamma och Johanna (min storebrors flickvän som är på besök i Stockholm från Borås). Mamma smsade och frågade om jag ville hänga lite, varför inte tänkte jag så efter jobbet hoppade jag på tåget vid Sundbyberg och mötte upp dom vid Åhlens (standard att mötas där haha)

Det blev lite shopping för min del. Ett par nya skor med perfekt klack i en snygg ljusgrå färg, lite fynd från Lindex vid Gallerian som hade utförsäljning då de skulle stänga ner. En sjukt snygg tabletväska, blus och halsband för 140 kr – FYND! Sen på ett annat Lindex blev det ett par nya byxor som är i en modell heeeelt ny för mig – ni får se när jag inviger dom 🙂

När det är så fint väder så måste man bara äta glass och årets första mjukglass med färgglatt strössel avnjöts i Kungsträdgården innan jag och mamma promenerade till tåget för att åka hem. En pangfredag som blev en perfekt invigning av min panghelg som väntar (varför säger jag pang helt plötsligt haha).

Imorgon ska jag träffa Hanna för shopping och lunch inne i stan och efter det ska jag möta Isa för en drink och massa tjejsnack på en uteservering 🙂 Längtar ❤