I beat the snooze

Good morning ?

Jag lyckades slå mitt snoozande imorse – yes! – och det var faktiskt inte svårare än att bara lägga telefonen längre bort från sängen så att jag helt enkelt var tvungen att gå upp ? Ja, det var antingen det eller höra det där förfärliga ljudet ringa nonstop i typ 15 min haha Det är ju tortyr ? Ska börja göra så varje jobbdag hädanefter? Brukar ni snooza eller går ni upp direkt när larmet ringer? ?

Mitt träningspass blev i alla fall helt okej. Det var väldigt skönt att ha mer tid på gymmet (att bara få 15 min extra gör jättemycket – man hinner med minst 3 extra övningar) så jag körde en powerwalk i lutning 4 i hastighet 6,8 i 20 min och sedan triceps, bröst och mage. Grym start på dagen ? Men nu blir det jobb, kanske en Aw med fina Linnea om hon kan, sen hem för småjobb och vila – hur ser er torsdag ut? ?