A morning spent at the gym

God morgon ?

Blir alltid lika stolt när jag lyckas ta mig iväg till gymmet på morgonen innan jobbet – det har faktiskt varit väldigt mycket svårare för mig att ta mig upp ur sängen de senaste månaderna så min träning har blivit lidande vissa veckor men jag får ta varje dag åt gången och känna mig stolt när jag väl tar mig iväg ?

Blev snabb uppvärmning på rullbandet följt av en HIT (High intensity träning) liknande rygg-, biceps- och magpass då jag bara hade 20 min på mig att styrketräna haha ? Så blir det om man snoozar för länge ?Ska göra ett litet test imorgon där jag lägger telefonen långt ifrån sängen så att jag måste gå upp för att stänga av det – jag uppdaterar er imorgon om hur det gick ?

Dagens planer är i allafall följande:

  • Träna ✔
  • Jobb.
  • Skicka iväg lite mail.
  • Fortsätta skriva och jobba på min marknadsanalys för min idé.