New Skincare & Haircare

Jag har tydligen en väldigt torr hårbotten, vilket förklarar varför det ibland kliar så pass mycket att man vill slita av sig håret haha Sist jag var och klippte mig så fick jag tips om att köpa ett shampoo specifikt för torr hårbotten för att slippa detta obehag och som en bonus få ett mer välmående hår som får näring från rötterna. Köpte därför shampoo och balsam från Acos Dry Scalp serie, så får vi hålla tummarna att det hjälper – håret känns mycket lenare och mjukare än tidigare, så det är ju positivt 🙂

Blev en ny rengöring från Garnier också som är riktigt bra på att ta bort smink, för mig krävs det bara en pump som jag masserar in i det fuktiga ansiktet och sedan sköljer av. Grymt säger jag, brukar annars behöva gnugga och gnida för att få bort all makeup 🙂 Sen en mousse för att få volym på håret – härligt med lite nya produkter 🙂