Monday

Hur mår ni allihopa? 🙂 Visst är det skönt med måndag, ny vecka, sol och nya möjligheter att fånga upp 🙂 Jag tycker att vi ska börja veckan med ett peppande citat för att skapa en ”oumpf”-känsla inombords, ni vet den där extra knuffen man ibland kan behöva för att våga satsa på något man vill ha men är rädd för att försöka sträva efter. Alla behöver lite ”oumpf” i livets alla delar 🙂

”Låt inte det du inte kan göra stoppa dig från att göra det du faktiskt kan göra.”

Det är så sant och det ska jag se till att anamma idag – om man lät sig hindras av allt man inte kan göra så skulle hela världen stå stilla och inga mål uppfyllas. Gör det du kan av det du har, resten löser sig alltid på något sätt och man kan ju använda sig av sin old pal Google till att hitta lösningar till det man inte kan göra. Simpelt 🙂