Work-Work

Hellu!

Någon mer som kikade på prinsbröllopet i England nu på förmiddagen? ? Man kunde ju inte inte kolla på det om man ändå satt framför tvn och åt en sen frukost/lunch – så mycket kärlek och häftiga hattar man fick se ? Älskade även Meghans klänning – så stilfull, klassisk och elegant ?

Men nu är jag på jobbet för ett pass på 6 timmar fram till stängning. Smet in på Kicks en snabbis innan och hittade min nya foundation jag ska köpa, eller det är en BB-cream från Shizaido med solskyddsfaktor 50+ som är anpassad för träning (= hålla även vid svettningar haha). Grymt, det kommer nog bli en given favorit framöver, men den var slut i butik och online så får tålmodigt vänta tills den kommer in igen ?

Vad har ni för planer denna lördag? Jättefint väder ute ju så jag tycker ni ska njuta av vädret, äta glass och göra det som gör er glada ❤