Friday Plans

Just nu är jag riktigt pepp ska ni veta – lyssnade klart på Alexander Pärleros Framgångsboken igår och är fylld av ny visdom och tankesätt, fick till och med ideér till blogginlägg för att fortsätta inspirera er till att våga satsa för er framgång ? Rekommenderar er verkligen att lyssna/läsa boken och jag fick en snilleblixt för en bokidé samtidigt som jag lyssnade, men för att skriva den (eller snarare publicera den) måste jag först nå det första målet – att bli framgångsrik!

Men hur mår ni idag då? Fredag idag ju, så underbart – jag är ledig och har precis kört igenom ett träningspass med cardio och lite blandade styrkeövningar (kunde inte bestämma mig ? men kul att se Sex And The City samtidig som man gick på rullbandet), ska nu möta upp mamma för att spana in H&Ms outlet och sen ikväll blir det biomys med älsklingen – vi ska se Deadpool 2 ?