Våga testa något nytt

God morgon ❤

Brr vad kallt det är ute, jag tänkte ju inte på att sommaren skulle försvinna idag, så tog ju varken med mig någon kofta eller jacka när jag gick hemifrån ? Hoppas jag inte blir sjuk – annars så får jag dricka många koppar te på jobbet!

Men hur mår ni idag? Har ni några bra knep för att fortsätta ta er framåt när det känns som att allt annat bara jobbar emot en? Det kan vara allt från egna tankar, hjärnspöken, att man inte får det stöd man vill ha (och kanske behöver) från de som är viktiga för en, att man gör misstag och missar chanser eller kanske något så enkelt som att man inte vågar. För tänk om det inte funkar och blir som man vill, men tänk om det faktiskt gör det?

Ett knep som jag använder mig av är att tänka outside the box – gör du samma saker om och om igen så blir resultatet detsamma, likaså om du gör som alla andra. Då blir även resultatet detsamma. Våga tänka nytt med nya vägar att gå för att nå dina mål, stort som litet – det gäller bara att våga testa.

Men nu är det dags för jobb, följt av kvällsträning och sen lite jobb hemma – ska bland annat baka mina goda havregryn- och bananmuffins, receptet kommer upp i nästa vecka ?