Matching Pink

Lite kul att jag matchade mina ljusrosa skor med min ljusrosa blus idag. tror faktiskt att jag vågar vara så fräck att säga att det är samma typ av nyans till och med haha. Ibland så lyckas man, omedvetet ?

Känner mig väldigt trött på min garderob just nu, ni vet det klassiska problemet – en hel garderob full med kläder men ändå inget att ha på sig – så känner jag just nu. Inget sitter… liksom bra eller känns kul, det är bara så platt ? Tror jag har hamnat i en fulperiod bara haha Så det går nog över 😛 Imorgon ska visserligen jag och mamma ta en sväng till H&Ms outletbutik i Stinsen Köpcentrum för att förhoppningsvis göra några bra fynd och uppdatera garderoben med något nytt.

Känner för en massa färg, coola mönster och lite ovanliga snitt. Tror jag vill ha en cool kjol med en slits eller nått och ett par lite roliga byxor 🙂 Men får se hur det går med det då jag under mååååånga år varit hård med att bara ha svart färg nedtill och bara tighta byxor (vågar inte bära annat med risk för att se stor ut = hjärnspöken), att ens gå med ljusblåa jeans har varit att tänja lite på den gränsen, så om jag skulle komma hem med exempelvis ett par mönstrade byxor så är det stort haha En stor acchivement i mitt modeliv ?