Blue

Hej – Hur mĂ„r ni? 😊

Jag lyckades slĂ€pa mig ivĂ€g till gymmet innan jobbet trots noll energi imorse, vet inte riktigt hur jag har sovit inatt men pigg var jag inte kan jag sĂ€ga er, velade och velade om jag skulle orka ta mig ivĂ€g trots att jag redan satt pĂ„ sĂ€ngkanten. Borde kanske börja med 5 sekunders regeln som Petra pratat lite om i sin blogg? đŸ€” Att bara lĂ„ta sig ta 5 sekunders betĂ€nketid för att fatta ett beslut, istĂ€llet för att slösa onödigt lĂ„ng tid pĂ„ att bestĂ€mma sig. Det skulle jag nog behöva!

Körde lite cardio, axlar och mage – det gick Ă€ndĂ„ ganska bra och jag fick den start jag behövde för dagen. MĂ„ste komma pĂ„ nĂ„got sĂ€tt för att fĂ„ kontakt med mina nedre magmuskler, de Ă€r lite kluriga att komma Ă„t – nĂ„gra tips? 😊

Men nu har jag en sen lunch pÄ jobbet och ska strukturera upp min eftermiddag  lyssnar pÄ FramgÄngsboken av Alexander PÀrleros just nu och Àr sÄ pepp pÄ att nÄ min framgÄng!

/ Emilia

You may also like