Blue

Hej – Hur mår ni? ?

Jag lyckades släpa mig iväg till gymmet innan jobbet trots noll energi imorse, vet inte riktigt hur jag har sovit inatt men pigg var jag inte kan jag säga er, velade och velade om jag skulle orka ta mig iväg trots att jag redan satt på sängkanten. Borde kanske börja med 5 sekunders regeln som Petra pratat lite om i sin blogg? ? Att bara låta sig ta 5 sekunders betänketid för att fatta ett beslut, istället för att slösa onödigt lång tid på att bestämma sig. Det skulle jag nog behöva!

Körde lite cardio, axlar och mage – det gick ändå ganska bra och jag fick den start jag behövde för dagen. Måste komma på något sätt för att få kontakt med mina nedre magmuskler, de är lite kluriga att komma åt – några tips? ?

Men nu har jag en sen lunch på jobbet och ska strukturera upp min eftermiddag  lyssnar på Framgångsboken av Alexander Pärleros just nu och är så pepp på att nå min framgång!