Finally a new week

Hej och välkommen måndag – som du är efterlängtad!

Jag känner mig lite blandad denna måndag, är både aspepp på livet samtidigt som jag känner mig lite låg med allt. Jag vet inte, men allt är så rörigt just nu att jag är lite all over the place men jag ska se till att greppa alla positiva energier och möjligheter jag lyckas få runtomkring mig. Man måste ju göra det bästa av situationen och fortsätta blicka framåt. Idag är idag och det behöver inte innebära att morgondagen kommer vara densamma som idag. Då är det en ny dag med nya möjligheter och energier

Min helg blev så lyckad med min älsklings födelsedagsmiddag som dessutom var en överraskningsmiddag med släkt och vänner som jag styrde ihop (ett stressmoment i livet som nu har släppt ?) Men det ska ni få läsa om i ett annat inlägg som dyker upp lite senare ?

Är ledig idag, tog sovmorgon, har kört igenom ett benpass (som gick sådär, kämde mig svag idag ?) och ska nu hem för att jobba, jobba & jobba. En bra måndag som jag ska fylla på med bra energi ❤