Friday mood

Nu har jag hamnat i en dipp igen – jag är en väldigt känslostyrd person och mitt mående går verkligen upp och ner snabbt nu för tiden. Igår var jag glad men började gråta när jag skulle sova pga samma gamla anledning som det alltid handlar om när det kommer till 80% av alla mina dippar i livet. Mitt utseende som jag aldrig blir vän med.

Jag blir så frustrerad att det alltid ska vara ytan som får en att må dåligt. Men vi lever tyvärr i en extremt ytlig värld och när man känner att man inte passar in inom normen, idealet för vad som är fint. Då är det frustrerade. Jag har aldrig tyckt jag är fin och kommer nog aldrig göra det heller. Det är tråkigt.

Är ledig idag, har precis tränat ett dåligt pass på gymmet (ingen energi), ätit och ska nu försöka få bort dessa tankar genom att fokusera på min idé, och idag är det en grundlig research – marknadsanalys – som ska betas av. Ha en fantastisk dag – vi får alla jobba på att bli mer snälla mot oss själva, för vi är alla fina även fast vi inte ser det själva <3