Stripes

Hej hej!

Hur mår ni? 🙂 Vad har ni för er denna lediga torsdag? 🙂 Vi har tagit det lugnt, hämtat vår bil hos mamma & pappa och landat hemma nu igen. Jag har en långhelg framför mig som kommer bli så underbart och jag ska passa på att få en massa idé-skiss-prototyp jobb gjort, med några härliga breaks att njuta av livet också såklart – det är viktigt, såååå viktigt!

I helgen blir det att ta in på hotell, äta god middag ute och njuta av solen och sällskapet av min älskling 🙂 Han fick det i födelsedagspresent av mig, + en resa till Budapest i sommar eller till hösten. Lite beroende på hur vi känner och när i hittar en lucka för det. Jag vill att vi åker iväg i 4 dagar, så att åka under semestern i sommar kanske är smartast – och säkert finast, och roligast haha 🙂

Jag har även kikat på bilderna från måndagens fotoshoot med Fanny och mamma, de blev helt okej men jag får en helt annan bild över hur jag tror bilderna blir när jag står framför kameran, än när jag sedan ser själva fotot… Får prata om mina tankar och mående kring det i ett annat inlägg :/