Stripes

Hej hej!

Hur mĂ„r ni? 🙂 Vad har ni för er denna lediga torsdag? 🙂 Vi har tagit det lugnt, hĂ€mtat vĂ„r bil hos mamma & pappa och landat hemma nu igen. Jag har en lĂ„nghelg framför mig som kommer bli sĂ„ underbart och jag ska passa pĂ„ att fĂ„ en massa idĂ©-skiss-prototyp jobb gjort, med nĂ„gra hĂ€rliga breaks att njuta av livet ocksĂ„ sĂ„klart – det Ă€r viktigt, sĂ„Ă„Ă„Ă„ viktigt!

I helgen blir det att ta in pĂ„ hotell, Ă€ta god middag ute och njuta av solen och sĂ€llskapet av min Ă€lskling 🙂 Han fick det i födelsedagspresent av mig, + en resa till Budapest i sommar eller till hösten. Lite beroende pĂ„ hur vi kĂ€nner och nĂ€r i hittar en lucka för det. Jag vill att vi Ă„ker ivĂ€g i 4 dagar, sĂ„ att Ă„ka under semestern i sommar kanske Ă€r smartast – och sĂ€kert finast, och roligast haha 🙂

Jag har Ă€ven kikat pĂ„ bilderna frĂ„n mĂ„ndagens fotoshoot med Fanny och mamma, de blev helt okej men jag fĂ„r en helt annan bild över hur jag tror bilderna blir nĂ€r jag stĂ„r framför kameran, Ă€n nĂ€r jag sedan ser sjĂ€lva fotot… FĂ„r prata om mina tankar och mĂ„ende kring det i ett annat inlĂ€gg :/

/ Emilia

You may also like