Fyra från igår

Hej allihopa – damn vilket väder ❤

Hur mår ni idag alla fina? Mår ni bra? ? Jag mår bättre, tror fortfarande dock att jag är lite uppstressad från igår men det har lugnat ner sig lite – tog sovmorgon från gymmet och det behövdes. Är så trött alltså. Tror jag har vitaminbrist, så har köpt multivitamin kvinna på brustablett nu jag ska dricka varje dag – hoppas det hjälper ?

Min dag var som sagt väldigt fullspäckad men rolig – lyckades ju få till två fotosessioner för bloggen & Instagram (har inte kikat på bilderna än, så lägger upp dom sen ?), hinna träffa mamma, ha en supertrevlig AW med underbara Ava, hade ett givande prototypmöte på Svekon och hann träna innan dess haha Damn vilken effektiv dag, så det ska vara! Men idag är det jobb som gäller och sen hem för att fira den bästa personen i mitt liv, min älskling som fyller 30 år idag❤❤❤

Grattis underbara älskling, älskar dig ❤