Fullbokad dag

God morgon!

Hoppas ni har fått en mycket bättre start på dagen och veckan än vad jag har haft – min morgon har varit riktigt skit för att vara ärlig. Mitt larm ringde inte, jag har spillt ut mat över hela köket, tappat saker, försökt planera en heldags packning & mat på 5 min och stressade iväg till gymmet för att trots det bara hinna med ett pass på ynka 30 min. Med stressen i kroppen. Jag gillar inte att vara negativ eller visa mig svag, men idag är ingen bra dag för mig och jag känner mig så uppstressad just nu att jag började gråta på löpbandet. Jag känner fortfarande hur det bränner bakom ögonlocken.

Jag får helt enkelt bita ihop, göra det bästa av dagen och situationen, jag har trots allt en fullspäckad dag framför mig. Det är roliga saker, så dagen kanske vänder till det bättre trots allt, vi får hoppas! Dagens to-do är i alla fall:

  • Morgonträna ✔
  • Möte på Svekon
  • Fota till bloggen med en tjej som heter Fanny
  • Fota & umgås med mamma
  • Aw med Ava
  • Klämma in massa jobb därimellan.