Friday plans

Hej hej allihopa!

Hur är läget? ? Fredag och sol – kan det bli en bättre start på helgen! ? Jag har precis satt mig i soffan med en skål havregrynsgröt och lite ägg för att fylla på med energi efter mitt tunga benpass jag hade tidigare, hejja hejja och ska nu beta av lite jobb.

Jag försöker hela tiden tänka på att det är okej att jag inte hinner med allt på en gång, även fast det är svårt att hantera frustrationen av att inte hinna med allt jag vill så går det framåt. Sakta men säkert haha Så idag är mitt huvudfokus att fixa lite med bloggen och få en så strukturerad kravspecifikation som möjligt – har nämligen ett spännande möte på måndag ?

Men dagens planer är som sagt träning (check på den✔), jobba lite, in till stan för en AW & fotosession med fina Linnea (❤) och jobba lite till när jag kommer hem ?

Vad har ni för planer idag? ?