Bellini at Haymarket

Att lyckas roffa åt sig en plats på en uteservering på Haymarket en fredag i maj, efter arbetstid är lika glädjande som när lönen ramlar in på kontot den 25e varje månad 🙂 Vi knäppte först några outfitbilder vid Norrmalmstorg (vi tänkte först sätta oss på Vau de Ville men det var fullt) innan vi slog oss ner och beställde in en varsin bellini, som är så fantastiskt gott, och snackade ikapp om livet.

Vi gick igenom allt från Linneas märkliga dejter, våga följa sina drömmar och att det man värderar mest mellan tid & pengar, är pengar. En vana som man måste bryta. Pengar är en förbrukningsvara, något du alltid på något sätt lyckas få in på kontot, men tid – det är något du aldrig får tillbaka. Så varför är man mer villig att ge bort sin värdefulla och dyrbara tid men inte sina pengar? Något som är värt att tänka på 🙂

Nej, nu är det dags att göra det sista jobbet för idag och sen kika på någon film med älsklingen, tips på någon bra film som vi inte får missa? 🙂