E-handels proffs!

Hej hej allihopa!

Idag får jag lära mig lite nya uppgifter på jobbet, registrera och återbetala returer – damn vilket e-handels proffs jag kommer bli alltså haha ? Kommer ha koll på allt som är viktigt att ha koll på när det kommer till e-handel, lite kul ändå att veta hur det går till bakom kulisserna när man själv shoppar online så himla mycket ? Jag tycker alltid sånt är så intressant och funderar ofta på det när jag själv shoppar: hur saker och ting funkar backstadge på ett företag, hur deras rutiner ser ut, vad de har för målsättning, hur deras möten är upplagda osv. Vet inte varför men det har alltid fascinerat mig, som att nyfikenheten över företagsstrukturer alltid har funnits där med en vilja att veta vad som pågår i ett företag internt ?

Drog mig upp tidigare imorse för att hinna med ett gympass innan jobbet och trots att jag fortfarande segade lite med att ta mig iväg så hann jag ändå köra igenom både en powerwalk och biceps-, rygg- och mage – Grymt! Jag tror dock att jag måste lägga min telefon långt ifrån sängen så att jag måste kliva upp för att stänga av larmet, annars snoozar jag mer än gärna haha Ska testa det imorgon eller nästa gång jag ska jobba?

Men hur mår ni idag då?? Våga följa era drömmar och var snälla mot varandra och er själva – lite senare idag dyker ett inlägg om vilken kraft snälla ord har på både sig själv och sin omgivning❤