Wednesday

God morgon, god morgon!

Har landat på kontoret nu och ska sätta igång med dagens jobb to-do som till största delen kommer bestå av att skriva produkttexter. Ser att jag har 135 texter att beta av, och jag ser ingen omöjlighet att hinna klart med dom alla innan dagen är slut. Det blir ett bra mål att sträva efter och det känns alltid kul att se siffran gå ner när man betar av text efter text ?

Men hur mår ni idag då? Visst var det skönt med lite ledigt igår så man kunde ladda batterierna något extra? ? Tycker verkligen det behövs nu när våren helt försvann och det blev så mörkt och grått igen – tog liksom på mig min halsduk imorse då det kändes så kallt haha Noo, kommer det bli en sommar med kasst väder igen? ? ​

Var i alla fall på gymmet nu innan jobbet och körde en powerwalk med lutning 5.0 i hastighet 7.0 för att göra de korta 20 minuterna så effektiva som möjligt, följt av 4 magövningar. Trots att jag bara hann med 30 minuters träning så känner jag mig nöjd övereffektiviteten och kvalitén jag fick till? Med sin träning handlar det inte om den mängd tid du spenderar på gymmet, utan vad du gör med din tid när du väl tränar!