Välkommen 1 maj!

Hej!

Jag började min första maj på gymmet, med i princip alla andra här i Jakobsberg haha Om det är något som gör mig putt och sjukt omotiverad på gymmet så är det dom dagar när det är smockat på gymmet. Jag tappar helt lusten att träna då – så blev det lite idag 🙁 Så istället för att köra rygg & biceps som jag först tänkt, fick det bli en powerwalk i lutning 5, i hastighet 7.0 under 45 minuter följt av mage. Ett helt okej pass ändå som fick kroppen att jobba hårt 🙂

Men hur mår ni alla fina? Hade ni en fin valborg igår? 🙂 Då en helt ny månad har börjat idag tycker jag vi alla ska lova oss själva 3 saker som vi allihopa ska sträva eter att tänka lite extra på varje dag:

  1. Bli mer snäll mot sig själv 🙂 Det kan vara simpla saker som att exempelvis le mot sig själv i spegeln, säga att man är grym, ge sig själv komplimanger när man gjort något bra och inte vara så hård mot sig själv om det inte gick som man hoppats.
  2. Hitta ett inre lugn. Släpp på dina onödiga måsten du tror att du måste göra, det stressar bara upp dig och skapar obalans inombords. Ta det lugnt, livet är inte så seriöst och allt ordnar sig alltid på ett eller annat sätt 🙂
  3. Gör det som gör dig glad! Tacka ja till det du verkligen vill göra och våga tacka nej till det du inte känner för. Varför ska man fylla sina dagar med saker man egentligen inte vill göra? Tacka därför bara ja till det som gör dig glad och som ger dina dagar värde!