Lev livet 7 dagar i veckan

Hej allihopa och hej måndag 😀 Sista april dessutom, oj vad tiden går snabbt – lite för snabbt känner jag, kanske dags att ta vara på varje dag och göra varje dag till något mer än bara en vanlig dag i livet!

Lev inte bara för helgen!

Man ska inte bara leva för helgerna, se framemot sin fredag-söndag då man kan hitta på saker och unna sig lite lyx i vardagen. Men varför inte göra det på en måndag istället? Eller ta en bowlingkväll med vänner en tisdag efter jobbet? Varför måste de alltid bli på en helg? Veckorna har 7 dagar, lev inte och se inte bara glädjen i 2 av dom <3

Älskade måndag, som du är efterlängtad 😀 Helgens visning gick jättebra, många intressanta spekulanter så vi får se hur det går med försäljningen – vi har ju en kvällsvisning imorgon också så ni har fortfarande möjlighet att spana in ert framtida hem 🙂 Anyway – har precis varit på gymmet för ett tungt benpass och ska nu sätta igång med dagen. Fota inför ett blogginlägg, planera veckan och fortsätta med min kravspecifikation bland annat 🙂

Hur ser er måndag ut? 🙂