Kom på visning!

Kom på visning, kom på visning 😀

Idag gäller det, visning av vår lägenhet i Jakobsberg och vi är så pepp och förväntansfulla på det här ? Vi har städat hela helgen så den är tipp topp och ser så framemot att ni ska komma och kika på ert framtida hem ?

Visningen är mellan 12-16 så ni har gott om tid att känna in lägenheten! Ni tar er enkelt hit med bil – knappa in Hättkvarnsgatan 7 i GPSen så blir det supersmidigt, annars tar ni er enkelt hit via pendeltåget mot Bålsta/Kungsängen, hoppa av vid Jakobsberg och antingen promenera (kanske inte är jättekul i regnet dock :/ ) i ca 7 minuter hit eller ta bussen (buss 178, 541, 553, 564) 1 station till Frihetsvägen och traska därifrån. Det är så enkelt att ta sig hit att ni inte har en ursäkt att inte komma förbi ?

Kom på visning!!!