Vår Lägenhet Är Ute Till Försäljning

Nu är vår pärla ute till försäljning! Är ni på jakt efter ett nytt, fräscht boende med ett bra läge nära till kommunikation och city? 🙂 Kika vidare på denna snygga och välplanerade 2:a på 54 kvadratmeter i Jakobsberg, som jag har kallat hem tillsammans med min sambo i mer än 1 år nu ?

Jag älskar verkligen att den är ljus med stora öppna ytor som öppnar upp lägenheten. Bardisken som skärmar av köket från vardagsrummet ger en känsla av två separata rum samtidigt som det ger en öppen känsla. Stor balkong på 7 kvadratmeter, mörkt och fräscht badrum med tvätt- och torktumlare i ett, mörkt kakel samt stenbänk i köket och fin garderob i sovrummet.

Allt det här kan bli ert, vi har visning nu på söndag 29 april mellan 12-16 och på tisdag 1 maj kl 18:45-19:15 ? Kom förbi då och kika närmare på hur ert framtida boende kommer se, man måste ju planera inredningen i god tid ??

2 Comments

    • Hej Elin 🙂
      Vi känner att vi behöver ett större boende, så vi har siktet inställt på en 3a nu 🙂 Jag vill ju gärna ha ett skrivbord och det får vi inte riktigt plats med nu haha så vi behöver större 🙂
      Kram på dig, ha en fantastisk kväll och om du bor i Stockholm så får du gärna komma på visningen 😀