Drivkraft

Drivkraft

Hej hej! Hur Ă€r allt med er denna onsdag? 😊 Löning, strĂ„lande sol, relativt skönt vĂ€der och sin peppnivĂ„ Ă€r hög – fantastiskt!

IgĂ„r kom jag att tĂ€nka lite pĂ„ det Ă€r med sin inre drivkraft, vad det Ă€r som egentligen driver en till att fortsĂ€tta kĂ€mpa och varför just den punkten i livet Ă€r det som pushar en. Alla har ju sin personliga drivkraftatt exempelvis bli ekonomiskt oberoende, göra skillnad för mĂ€nniskor, starta nĂ„got eget, möjligheten att resa nĂ€rsomhelst, att visa att man ocksĂ„ kan – men vad Ă€r man egentligen villig att göra för att nĂ„ det mĂ„let och vad grundar det sig pĂ„?

Jag sjÀlv Àr en person som drivs av att bli ekonomisk oberoende, inspirera mina medmÀnniskor att tro pÄ sig sjÀlva och att bygga upp en framgÄngsrik business frÄn grunden, att lyckas. Det Àr enormt viktigt för mig och har alltid varit, mest för att mitt driv grundar sig i att jag vill bevisa för mig sjÀlv (men frÀmst andra) att jag faktiskt ocksÄ kan. Den typ av drivkraft pushar mig pÄ bÄde gott och ont, men den fÄr mig att fortsÀtta kÀmpa Àven om det Àr tufft!

Vad Àr er drivkraft i livet?

Började min dag pĂ„ gymmet idag – cardio, rygg, biceps & mage – sĂ„ nu Ă€r jag lagom mör i kroppen men pigg i huvudet pĂ„ grund av alla endorfiner 😀 SĂ„ dags att ta tag i dagen, min första punkt (eller andra punkt, dĂ„ punkt 1 var trĂ€ningen 😊) Ă€r att lĂ€ra mig 3D-skissa min idĂ©, det blir nĂ„got nytt och vĂ€ldigt lĂ€rorikt 😀