Drivkraft

Drivkraft

Hej hej! Hur är allt med er denna onsdag? ? Löning, strålande sol, relativt skönt väder och sin peppnivå är hög – fantastiskt!

Igår kom jag att tänka lite på det är med sin inre drivkraft, vad det är som egentligen driver en till att fortsätta kämpa och varför just den punkten i livet är det som pushar en. Alla har ju sin personliga drivkraftatt exempelvis bli ekonomiskt oberoende, göra skillnad för människor, starta något eget, möjligheten att resa närsomhelst, att visa att man också kan – men vad är man egentligen villig att göra för att nå det målet och vad grundar det sig på?

Jag själv är en person som drivs av att bli ekonomisk oberoende, inspirera mina medmänniskor att tro på sig själva och att bygga upp en framgångsrik business från grunden, att lyckas. Det är enormt viktigt för mig och har alltid varit, mest för att mitt driv grundar sig i att jag vill bevisa för mig själv (men främst andra) att jag faktiskt också kan. Den typ av drivkraft pushar mig på både gott och ont, men den får mig att fortsätta kämpa även om det är tufft!

Vad är er drivkraft i livet?

Började min dag på gymmet idag – cardio, rygg, biceps & mage – så nu är jag lagom mör i kroppen men pigg i huvudet på grund av alla endorfiner ? Så dags att ta tag i dagen, min första punkt (eller andra punkt, då punkt 1 var träningen ?) är att lära mig 3D-skissa min idé, det blir något nytt och väldigt lärorikt ?