Ingefärashot

Hej allihopa – hur mår ni idag? ?

Jag känner mig lite off idag om jag ska vara helt ärlig ? Sov jättedåligt inatt då hela min måndag blev så stressad att jag fortfarande var uppe i varv långt in på småtimmarna – not good at all ? Orkade inte ta mig upp för att träna innan jobbet och känner mig allmänt ofokuserad idag, hjärnan är lite mosig.

Har en sen lunch nu på jobbet så att jag kan fylla på med ny energi och det behövs! Ska ta min ingefärashot också som jag kokade ihop för någon vecka sedan – väldigt enkelt faktiskt, till och med jag som är så dålig på allt som har med matlagning att göra lyckades haha ?

Du tar:

  • 1 liter vatten.
  • Ca 200 gram riven ingefära.
  • Saft från två citroner

Koka ihop vattnet med ingefäran till ca 60 grader. Sila bort vattnet och tillsätt citron. Klart! Vet att vissa tar i honung också men då jag inte hade det hemma så fick det bli såhär – starkt blev det, men det är bra för immunförsvaret nu när jag är så stressad!