Great start of the week

Hej!

Äntligen måndag eller vad säger ni? Haha ? Vår hjärna är en fantastisk ”muskel” som lätt kan tränas upp till att bli stark och rikta ens fokus på rätt saker. Som att exempelvis se måndagar som en fantastisk dag och inte en pest för att man är en hel arbetsvecka bort från helgen igen (lev inte bara för helgen!). Börjar man istället säga till sig själv ”yees, vad härligt med måndag igen” så kommer man se allt det underbara med måndagar och att det egentligen är den bästa dagen på veckan ?

Börjar man veckan rätt så brukar oftast de resterande 6 veckodagarna bli riktigt grymma!

Jag började min vecka på bästa sätt, ett tungt benpass där jag pushade mig själv att orka liiiite till. Som att lyfta 45 kg i legcurl, det har jag aldrig gjort förut (förra veckan lyfta jag 42,5 kg – Framsteg!?) Men nu ska jag in till stan för att kolla vårkläder med mamma och sen hem för att beta av min to-do lista!

Hur ser er måndag ut? ?