Benpass

Träning

Hej alla fina ❤ Fantastiskt väder idag – sommarkänslor ute och jag bär bara en kofta över mina träningskläder – älskart!

Har precis kört klart ett intensivt benpass på gymmet (orkade 42,5 kg i legcurl nu ?) och ska nu hem för att beta av min lista med jobb! Mitt försök till att hitta ett inre lugn igår gick förvånansvärt bra även om jag kanske inte kom ner så pass mycket i varv som jag velat (och måste haha) men det var ett tappert försök i alla fall ? Har ni några tips på övningar eller tankesätt för att bara vara för en liten stund och släppa alla måsten? ?

Benpass

Kanske ska sätta mig ute på balkongen och jobba lite idag? ? Duka upp massa frukt, något gott att dricka och sen checka av punkt efter punkt. Japp, det låter fantastiskt så det gör vi ? Vad är era planer för idag då alla fina? ?

Glöm aldrig – Ni är bäst och kommer lyckas med allt ni vill, bara ni kämpar för det ❤