5 saker ni inte visste om mig

5 saker ni inte visste om mig

Dagen rullar ju på i ett idag, klockan är ju snart 3! Skönt i för sig då jag är lite seg i huvudet. haha Men är även så pepp inför lägenhetsfotograferingen idag ? Jag kommer dock inte kunna vara med då fotografen kommer redan vid halv 4, lite tråkigt ju ?

Aja, jag ska fortsätta jobba på här, men tänkte bjuda på 5 saker ni kanske inte visste om mig – lite skojigt ju ?

  1. Jag nynnar alltid när jag ska gå över ett övergångställe som inte har något rödljus, men bara om en bil väntar på att få köra vidare. Jag har ingen aning om varför, men jag har kommit på mig själv att göra det varenda gång jag skyndar mig över till andra sidan gata haha ?
  2. Jag kan aldrig ha det tyst hemma. Jag måste alltid ha en film eller serie igång i bakgrunden när jag är hemma för att inte bli uttråkad. Men det måste alltid vara en serie/film jag redan sett. Annars är risken stor att jag börjar kolla på filmen istället ?
  3. Mitt lokalsinne är sämst! Jag virrar alltid bort mig om jag ska till en specifik gata utan GPS, även om jag varit på den gatan förut haha ?
  4. Jag älskar morötter? – det bästa snackset att ha hemma ? Speciellt dom från ICA, de är väldigt söta i smaken ?.
  5. Jag har tagit död på inte en, utan två kaktusar? Hur man lyckas med det är en väldigt bra fråga, men några gröna fingrar existerar tydligen inte hos mig. Är nog bäst att bara köpa hem fejkblommor/växter hädanefter ??