Hitta styrkan i din andning

God morgon 😊

Idag kĂ€nner jag mig vĂ€ldigt duktig som slĂ€pade mig upp ur sĂ€ngen för ett morgonpass pĂ„ gymmet! Shit vad skönt det var đŸ’Ș Har saknat det sĂ„ mycket och trots att det blev tight med tid (gick hemifrĂ„n lite för sent sĂ„ fick verkligen stressa igenom övningarna) sĂ„ pushade jag mig sjĂ€lv att orka lyfta lite mer för att vĂ€ga upp att det blev ett kort trĂ€ningspass.

Men det Ă€r som jag alltid sĂ€ger – all trĂ€ning som blir av, Ă€r bra trĂ€ning!

Körde en kort powerwalk i uppförsbacke följt av biceps, rygg & mage – kom pĂ„ mig sjĂ€lv med att hĂ„lla andan nĂ€r jag körde sittande rodd (har fĂ„tt för mig att andningen Ă€r ivĂ€g ibland haha 😂) men det som Ă€r bra att tĂ€nka pĂ„ Ă€r att sin andning hjĂ€lper en hitta styrkan. Andas in nĂ€r du drar i övningen, och andas ut nĂ€r du slĂ€pper. DĂ„ tar du sats med inandningen och kan pĂ„ sĂ„ sĂ€tt orka lyfta liiiite till 😊

Nej men nu Ă€r det dags att börja denna tisdag – jobb stĂ„r pĂ„ schemat och sen hem för att stĂ€da lĂ€genheten. Imorgon ska nĂ€mligen en fotograf fota lĂ€genheten för att lĂ€gga ut den till försĂ€ljning – spĂ€nnande 😊 Ha en grym tisdag sĂ„ hörs vi sen 😘