Freakshakes, Bebisgos, Däckbyte & Middag på Oleary’s

Den här helgen har nog varit den mest fullspäckade någonsin – dels så beror det nog på att det har varit min första lediga helg på länge, men jag tror nog att det fantastiska vädret gjorde det lilla extra också. För vem har inte njutit av detta underbara vårväder!?? Älskar det – våren är vekrligen min favoritårstid då allt kommer till liv igen efter en lång vinter <3

Vår lördag börjades med att byta till sommardäck på bilen vid ett pop-up däckbyte på Värmdö (så smidigt) och passade på att fånga in lite sol medans vi väntade på vår tur 🙂

Efter det blev det en väldigt spontan lunch hemma hos Lukas och Jeaninne (massa bebisgos <3 ). Vi beställde sushi, satt på deras takterrass med solen i ansiktet och snackade bort några timmar om allt möjligt innan vi skulle iväg på middag med älsklingens kompis.

Vi åt middag på O’learys, jag åt en jättegod Fish & Chips och hade det trevligt 🙂

I söndags så mötte jag upp underbara Hanna för en brunch på caféet Älskade Traditioner.

Har ni varit där? 🙂 Det är ett jättemysigt ställe, det ligger lite avsides vid Skanstull, men var jättetrevligt 🙂

Vi hade siktet inställt på deras freakshakes (sockerchock!!! haha) och tog en matig waffle wrap med ost och skinka till det för att balansera ut blodsockret haha 😛 Och oj så god den var – mums mums! Jag tog den med smak av jordgubb och blåbär 🙂 Det tog ett tag att få i sig all mat, men de var det värt – så gott!

En fantastisk helg som fick avsluta förra veckan och ge ny energi för veckan som kommer!