Uteserveringspremiär x2, Fotografering & Lördagens Planer

Hej alla solstrålar – ännu en dag med strålande sol utomhus och inte ett enda moln så långt ögat når, fantastiskt – älskar våren!

Hade ni en fin fredag idag? Vad hittade ni på? 🙂 Min dos av energi och pepp fick en rejäl påfyllning (vilket jag verkligen behövde) av att träffa underbara Isa för en fika ute i solen och sedan en liten fotosession inne i stan 🙂 Älskar verkligen att vi fick kontakt här via min blogg – glöm aldrig att en ny och fantastisk vänskap kan dyka upp där man minst anar det <3 – och energin på den tjejen alltså, wow! Vi satte oss på ett mysigt café vid Mariatorget, lyckades sno åt oss de sista platserna ute i solen, tog en otroligt god (och stor haha) vaniljbulle och bärsmoothie till det medans vi snackade ikapp om livet och delade med oss av vårt driv 🙂 Vi funderar på att starta upp något tillsammans, något som kommer bli så kul!! Sedan knäppte vi några bilder och jag tror att min nya header finns bland de 200 bilderna vi tog haha

Sen hade jag en timme att spendera inne i stan medans jag väntade på fantastiska Ava för uteserveringspremiären x2 på en bar, köpte en ny foundation och spanade in vårmodet (behöver verkligen uppdatera garderoben haha 😛 ). Vi hade sån tur som även lyckades få sittplatser på Friday’s uteservering där vi snackade bort några timmar om livet <3

Helt klart en bättre fredag i livet och nu är det dags att tag i denna lördag <3

2 Comments

  1. Men alltså duuuu! Så fina ord! Kan bara säga detsamma – SÅ glad att jag vågade vara creepy girl och maila dig 😉 haha!

    • Jaaa 😀 Haha ibland så måste man våga chansa, man vet ju aldrig vart en riktigt härlig guldperson dyker upp 😉