A new fresh start!

Hej alla fina läsare och underbara individer – I’m back! For real this time!

Hur mår ni? Hur är livet för er? 😀 Shit, jag har ju inte pratat med er på nästan 1 månad – 1 MÅNAD! Det är det längsta jag har gått utan att blogga, det känns weird, som att en bit av mig har saknats <3

Jag behövde verkligen en brake, jag märkte på mitt psyke att jag var helt borta och kunde inte riktigt fokusera ordentligt på saker utan fladdrade runt lite överallt med mina tankar. Så en paus behövdes, men nu är jag tillbaka med ny energi och nya tag för livet, och så snart min bloggdesign är up and running så kommer ni få se en ny Emilia här på bloggen. Eller, kanske inte ny utan snarare förbättrad, uppfriskande 🙂

På tal om bloggdesign så ska jag alldeles strax möta upp fina Isa för att fotografera en ny header, nytt blogg- och Instagram material och snacka ikapp om livet, entreprenörskap och hur pass grymt det är att ha ett jävlar anamma inombords. Sen blir det uteserveringspremiär med underbara Ava, en bättre fredag kan man ju inte ha!