Bra Party!!!

Hej alla fina läsare – glad påsk och underbart med långledigt ?

Jag jobbar ju i helgen så för mig blir det inte långledigt utan istället en långvecka (6 arbetsdagar ?) men det gör mig inget då det var jag själv som tackade ja till att ta över min kollegas pass i helgen och då det dessutom är OB- timmar, och dom vill man ha ?

Vi har ju även lite Bra Party i butiken just nu, BH fest där man får tredje BH:n gratis eller andra för halva priset om man tar två stycken – en sjukt bra deal, perfekt för att fylla på med våriga färger, en ny bikini-BH till kommande strandresan eller varför inte en ny sport-Bh då de blir ofräscha så snabbt när man svettas haha ? Det finns något för alla – så kom in och säg hej, så ska vi hitta något riktigt bra till dig ?

Vad ska ni annars hitta på i påsk då förutom att shoppa BH:ar, leta påskägg och äta massa god mat? ?❤