On a scale from 1-10

God morgon, god morgon ❤

Vad fantastiskt med torsdag och dessutom kortvecka – man kan väl inte annat än älska röda dagar haha För min del så blir det ju dock jobb fredag-söndag men mig gör det inget, tre OB dagar tackar man ju inte nej till haha ?

Men hur mår vi idag då? På vilken nivå ligger ert humör och inställning, på en skala mellan 1-10 där 1 är riktigt låg och på dåligt humör och där 10 är ett vandrande lyckopiller med en oerhört peppande inställning till allt? ? Jag skulle nog placera mig själv på plats 6 – känner mig glad, pepp och pigg men kanske inte som ett vandrande lyckopiller just idag haha ?

Befann mig på gymmet imorse och körde en powerwalk följt av mage som kändes såååååå skönt – det är riktigt jobbigt att släpa sig upp ur sängen men när man väl står där så är det värt det! ?