Chokladkoppen

Det blev en jättemysig fika igår med underbara Hanna- vi traskade mot Gamla stan med Café Kladdkakan som mål men då vi inte riktigt hade koll på vart det låg (och inte heller orkade googla ?) så gick vi till Chokladkoppen istället som ligger vid det stora fina torget i Gamla stan ?

Jag har aldrig varit på Chokladkoppen förut men det var ett jättemysigt, litet café med kanske 10 småbord i en väldigt dämpad belysning – lite det man förväntar sig från ett cafe i Gamla Stan haha ? Vi beställde in en varsin kopp te och jag valde deras äppelpaj som var väldigt god – trevligt att unna sig god fika en tisdag. Vardagslyx ?

Vi snackade ikapp om livet, att jag har en märklig bild över vad som är en normal, och bra, ekonomi och att det är spännande att släktforska (Hanna har börjat bygge ett släktträd ?). En underbar tisdag mitt i livet och vet ni vad som också var så underbart? Att det fortfarande var någorlunda ljust ute när vi började röra oss hemåt strax innan kl 20 ?❤