Weekly plans

Hej alla fina solstrålar – hoppas allt är jättebra med er idag ?

Jag mår bra idag, så himla trött bara (har jag brist på något i kroppen kanske? Eller sönderstressad? ?) att jag inte orkade ta mig upp för att träna innan jobbet nu på morgonen och jag känner mig som en zombie haha ? Det är väl bara en sån period just nu när man går från en mörk vinter in till en fantastisk vår ?

Vad är era planer för veckan då? Jag glömde ju lägga upp min ”weekly plans” igår så får göra det idag istället haha Den kommer bestå av mycket jobb för min del trots påskvecka men även lite kompisträffar?

Tisdag – Jobb och sen gå på Fotografiska eller fika med fina Hanna ?

Onsdag – Morgonträning, jobb och kanske möta upp söta Isa för en fika ?

Torsdag – Morgonträning, jobba halvdag och sen ska jag och Alex umgås med Lukas och Jeaninne ?

Fredag-Söndag – Jobb på Hunkemöller och beroende på hur mina tider ser ut där så får vi se om det blir en snabbvisit hos mamma och pappa för påskmiddag ?

Hur ser er vecka ut? ?❤