Boost my energy!

God morgon alla fina läsare – hur mår ni? ❤

Jag ska rycka upp mig nu, både med livet och med bloggen, för ingenting blir bättre av att tycka synd om sig själv – då kommer ändå ingen förändring ske då man är så insnöad på att allt är skit. Så, med start idag så ska jag tänka positivt och säga till mig själv att vill jag att en förändring ska ske så måste jag jobba för den – oavbrutet! Det kanske kommer ta ett tag, eller så kommer det gå snabbt, men en förändring kommer. Ge inte upp! Jag ska därför boka en innovationsrådgivning hos Almi, punkta upp de förändringar jag ska göra med bloggen (utseendemässigt och kanske innehållsmässigt) och rensa garderoben för en fresh start. Det låter så jäkla härligt!?

Har saknat att vara på gymmet (har haft uppehåll i kanske 1,5 vecka då jag varit sjuk) så jag körde ett lugnt pass med en powerwalk i 30 min och lite ben & mage – så jäkla underbart med träning alltså, älskar det! ❤

2 Comments