// Thursday mood //

God morgon alla fina – hur mår ni denna torsdag? ❤

Jag är…. vilse och mår väldigt dåligt om jag ska vara ärlig, jag har fastnat i ett djupt hål som jag inte kan ta mig ur. Det gör mig frustrerad, jag kämpar arslet av mig men jag kommer inte upp. Jag har kommit in i en period där jag verkligen har tappat allt, har ingen motivation i livet just nu och så fort jag kliver upp ur sängen så längtar jag tills jag får komma hem så jag kan lägga mig igen. Det är inte bra, inte bra alls. Jag är inte en person som ger upp men nu är jag faktiskt nära på att göra det. Allt känns så hopplöst att jag inte orkar. Jag vill inte känna såhär…. men livet är inte alltid en dans på rosor…

Hur ska man lyckas peppa sig ut ur den här perioden nu då? ? hm, det bästa är nog det som jag alltid säger – att aldrig ge upp, fortsätt kämpa och säga till sig själv att det vänder – för sen lyckas man kravla sig ur det där jobbiga hålet, oavsett hur mörkt man tycker det verkar vara. Det vänder, vi säger det till oss själva nu – det vänder, förr eller senare ❤

2 Comments